Изберете страница

Производители

Gardena

С централа в Улм, Германия GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по цял свят, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят.

MTD

„МТД България“ е част от „MTD Products“ AG, със седалище в Саарбрюкен – Германия, основано през 1996 г. Компанията има офиси и филиали във Франция, Австрия, Унгария, Швеция, Дания, Щвейцария, в страните от Бенелюкс, Полша, Русия и България. Търговската дейност в останалата част от Европа се обслужва от местни представители. С широката си продуктова гама предлагана на Европейския пазар и включваща трите търговски марки MTD, WOLF GARTEN, CUB CADET и Arnold, фирмата удовлетворява нуждите на всички потребители – от хоби фермери до професионалисти.

Karcher<br />

Karcher

Почистващите уреди на Керхер обединяват функционалност, лесна употреба и прецизна оптика. Иновацията и стремежът към по-добри решения са приоритет за компанията, доказателство за което са патентите и отличията от реномирани институции. Над 1300 патента и потребителски мостри потвърждават откривателския дух и иновационната сила на компанията.
al-ko

AL-KO

Обещанието на марката AL-KO е синоним на уникалното качество на продуктите и услугите, предлагани от нашата корпоративна група. Комфортът, безопасността и радостта са ключовите елементи за постигане на удовлетвореността на клиентите по целия свят.
Bahco

Bahco

Bahco е водеща на пазара първокласна марка инструменти, която предоставя индивидуални решения и отговаря на нуждите на най-добре представящите се професионалисти, работещи в зелената, търговската, автомобилната, индустриалната металорежеща и общата промишленост.

Felco

Felco

С почти 70 години ненадминато качество, FELCO е известен в целия свят с предоставянето на висококачествени инструменти за подрязване и рязане както за професионалисти, така и за любители. Проектирани и произведени в Швейцария, инструментите Felco са направени от най-добрите материали в съответствие със строги производствени процедури.

Orec

Orec

OREC е силно убеден, че продуктовата иновация изисква силно партньорство с местната общност и ангажимента на производителя за качество и издръжливост, и днес компанията обслужва широк кръг от професионалисти на открито, включително озеленители, изпълнители, фермери и компании за оборудване под наем.

Нашата мисия е да подобрим връзката на човека с природата, като проектираме машини за косене на трева, обработка на почвата, транспорт на материали, надежден и лесен за използване транспорт на материали, надежден и лесен за използване.

CUB-CADET

Cub Cadet

Компания с дългогодишна история. Първи в производството на градински трактори, утвърдили се на световния пазар като истински професионалисти. До ден днешен компания Cub-Cadet са предпочитания избор.
wolf-garten

Wolf-Garten

Wolf-Garten е Германска фирма, предлагаща продукти с най-високо качество. Wolf-Garten предлага надеждни машини за обработка на тревни площи, които си заслужават инвестицията. Идеален избор относно съвместимост на качеството, безопасност, функции, дълъг живот, обработка и опазване на околната среда.
Hyundai

Hyundai

Hyundai е четвъртият най-голям производител на превозното средство в света. Компанията произвежда също и моторни водни помпи, генератори, почистващи машини и други машини, които се използват в селското стопанство, леката и тежката промишленост и др.
MATABI

MATABI

Компания с дългогодишна история. Първи в производството на градински трактори, утвърдили се на световния пазар като истински професионалисти. До ден днешен компания Cub-Cadet са предпочитания избор.
Claber

Claber

Създадена в края на 60-те години, днес CLABER е една от най-големите компании за озеленяване и градинарство в света с разпространение в повече от 70 страни. CLABER се е превърнало е световното име за иновации, простота и екологична устойчивост на продуктите за напояване и градинарство, с разнообразие от удобни и оригинални напоителни уреди и консумативи.
Azud

AZUD

Azud е голям производствен концерн. Основната област на интерес на тази компания са системи за пречистване на вода (по-специално филтри).
AGRIMOTOR

AGRIMOTOR

Компанията Agrimotor е създадена през 1996 г. В началото в Agrimotor са сглобявани малки бензинови двигатели по италиански лиценз, за производство и търговия с електрически генератори и градинска техника.
LEO

LEO

Компанията LEO GROUP CO., LTD играе важна роля в много критични за обществото области, като например водоснабдяване, напояване, обработка на промишлената вода, отопление, вентилация, инженеринг, строителство на електроцентрали, нефтохимическата промишленост, растителна защита и др. Едни от водещите продукти на компанията – битовите и промишлени водни помпи се използват в много области на индустрията.
Jiadi Pump Industry

Jiadi

Jiadi е един от водещите доставчици на потопяеми помпи от Китай. Марката JIADI вече се превърна в водещата марка за помпи за помпи в много страни и региони.
Bronto

Bronto

Bronto продава професионални, полупрофесионални и хоби продукти за селско стопанство, градина, зелени площи, озеленяване, градинарство, винопроизводство и др.
weima

Weima

WEIMA Agricultural е професионалист в проучването, разработването, производството и продажбата на бензинови двигатели, дизелови двигатели, селскостопански машини и други крайни продукти за предприятията.
Yardforce<br />

Yardforce

Yard Force е международно призната марка с дългогодишен опит и познания в индустрията, специализирана в бензиново, електрическо и батерийно външно оборудване. Пълен с уникални и иновативни технологии и ергономичен дизайн, Yard Force предлага широка гама градински електрически инструменти, предлагащи надеждност, издръжливост и висока производителност.
Honda

Honda

Honda е международно призната за своя опит и е лидер в разработването и производството на широка гама продукти. Всички маркови и световно известни производители на лека строителна механизация и строителна техника предпочитат двигателите на Honda заради тяхната издръжливост, лесна поддръжка и наличната дилърска мрежа за резервни части.
IKRA

IKRA

IKRA е свтовноизвестен немски производител на градинарски инструменти има точното градинско средство за всяко приложение около вашата градина и вашия имот.

Продукти